Com ho fem

1. PRIMER CONTACTE: D’alguna manera t’has assabentat que existim i ens has fet una proposta. Així que ens presentem i t’escrivim.

2. ET DEMANEM INFORMACIÓ PER FER LA CANÇÓ: Necessitarem que ens donis detalls de la persona (o persones) o cosa a qui (o què) et vols adreçar: característiques personals, anècdotes, relacions… bé, el que vulguis que ressalti la cançó.

tocalilafibra - una cançó a mida prenem nota

Prenem nota d’allò que ens expliques.

3. ESBORRANY: Un cop tenim la informació necessària, hi treballem i et passem una proposta de com ens imaginem la cançó. Fes-hi totes les esmenes que consideris oportunes.

4. LA CANÇÓ DEFINITIVA: Tenint en compte totes les puntualitzacions que ens vulguis fer sobre l’esborrany per tal que et quedi una cançó a mida, enllestim la peça i te la tornem a enviar.

5. FORMA D’ENTREGA: La cançó te l’enviem per correu electrònic en format mp3.
Si ho vols, per un extra de 12€ també et fem un CD personalitzat i te l’enviem.
I també podem anar-la a cantar en directe.

6. PAGAMENT: T’oferim diverses opcions en funció de la qualitat de gravació i de si et fem un CD i l’anem a cantar en directe. Aquí t’expliquem les tarifes. Si, afortunadament, t’agrada i et convenç la cançó, llavors t‘enviem una factura amb les teves dades i el nostre número de compte bancari perquè puguis fer-nos una transferència. No demanem paga i senyal.

7. LI TOQUES LA FIBRA!!!