Qui som

QUI FA LES CANÇONS?

Arnau

Compositor per casualitat i periodista de carrera. Creador de tocalilafibra. Autor de la música i la lletra de les cançons aquí presentades.

Sóc tossut, mogut, sentimental d’aquella manera i massa xerraire. M’agrada jugar a endevinar què passa pel cap de les persones i pensar que només veiem allò que volem veure. (Em) faig moltes preguntes.

Altres curiositats: amant de l’humor semàntic i n’abuso, sóc descaradament més de muntanya que de platja, la pel·lícula que he vist més vegades és The Big Lebowski i quan tinc la sort de viatjar m’atabala fer fotos.

QUI CANTA?

Marina

Pianista, violoncelista i cantant.

tocalilafibra - Marina cantant

La Marina, cantant. Foto: Adrià Pujol.

Amant del cinema i dels dies de sol. Fa tres anys que estudio enginyeria alimentària a tocar de la platja, i no m’importaria gens acabar a la muntanya fent de pagesa. Sóc molt impuntual i presumidíssima. Estic bojament enamorada dels meus amics i també de la gent gran.

M’agraden les coses senzilles, amb bona companyia, i els que em coneixen diuen que d’allò més petit en faig quelcom apassionant, “el meu somni”, que ho magnifico, vaja.

No practico cap religió, però crec cegament en Messi, Bob Dylan és Déu, i Bach feia miracles.

I sono així:

 

Alícia

Sóc un intent de guitarrista, ukelelista i cantant.

tocalilafibra - Alícia cantant

L’ Alícia, cantant. Foto: Basilico Studio.

Tinc milions d’aficions però, si n’hagués de triar una, sens dubte seria la música. Em passo el dia amunt i avall; estudio, treballo, faig fotos, toco a un grup (Sense Sal), dirigeixo la coral de l’Institut de Terrassa i, quan tinc la sort de disposar d’hores lliures, acostumo a estar amb els amics al Milch&Zucker, dormir o gravar versions al meu canal de Youtube.

Aquestes ganes de no parar de fer coses m’han portat a acceptar sense pensar la proposta de l’Arnau de formar part de tocalilafibra, decisió de la qual n’estic més que contenta. Com tot, ho faig el millor que puc i amb molta empenta.

Així, doncs… a treballar!

I sono així:

 

Halo

La meva mare em diu Carles. Sóc cantant de cotxe i revetlles, guitarrista de foguera i percussionista crònic. No em tanco portes a res! Fisioterapeuta de professió i amant de les arts escèniques en general.

tocalilafibra - Halo cantant

El Halo, cantant. Foto: Anabel Torres.

Extrovertit, inquiet i actiu, amant de l’activitat a l’aire lliure, tant a cotes altes com a tocar de l’aigua salada, tot i que no m’agrada fer la iguana al sol. Em defineixen com un “gran desenvolupador d’unes habilitats poc productives”.

Sóc malabarista i ballador compulsiu. Sempre he dit que sóc un esportista i músic frustrat, però gràcies a la meva professió he aconseguit abordar els dos àmbits amb molt d’estil. La parella, família i amics són peces clau a la meva vida.

El meu primer contacte amb tocalilafibra va ser escrivint amb l’Arnau aquesta cançó per la meva xicota.

I sono així:

 

QUI ENREGISTRA I EDITA LES CANÇONS?

Albert

Tècnic superior de so i pianista aficionat.

tocalilafibra - Albert pianista i tècnic

Mans de l’Albert, tècnic de so. Foto: Adrià Pujol.

Amant de la música des de petit i, sobretot, des que vaig descobrir la banda britànica Queen quan tenia uns 12 anys. Sempre tinc les mans sobre un teclat, ja sigui d’un piano, de l’ordinador o del mòbil. Sóc un friqui de la tecnologia. Em consideren pràctic, pragmàtic i molt poc sentimental.

Abans de formar part de tocalilafibra he treballat a Catalunya Ràdio i participat com a tècnic a programes de COMRàdio i als mitjans de comunicació municipals de Terrassa. He estat tècnic de so i llums de l’espectacle Hermanos de Baile al Teatreneu i també he treballat al Parc Audiovisual de Catalunya com a coordinador de rodatges. Actualment també faig postproducció d’àudio i composició musical de diferents projectes audiovisuals.

 

AH, I HEM SORTIT A LA TELE!